Egészségesen egy életen át

8200 Veszprém
Bajcsy-Zsilinszky E. u.15.
5-ös kapucsengő
első emelet

06 88 593 170
06 20 373 6439
Nyitva tartás:H-Cs 8:00-17:30
bejelentkezés: 16:30-ig
P: 8:00-15:00
bejelentkezés: 14:00-ig
Sz-V: Zárva
előzetes bejelentkezés alapján
egeszsegreformstudio@gmail.com

  
 

Súlycsökkentő Klub

Fogyni szeretnél? Csatlakozz hozzánk!
 
Anyagcsere folyamatok serkentése, a módszert együtt kipróbáljuk:
 
  • BEMER terápiával
  • speciális táplálkozás
  • emésztőrendszer működésének javítása Szabó Sigfrid méregtelenítő fogyókúrás tejfehérje oldatával, a REG-ENORral
  • FLABéLOS
Klubtagoknak BEMER és FLABéLOS kedvezmények!
 

REG-ENOR

 

A Reg-Enor egy magyar találmány.

Egy méregtelenítő, fehérje koncentrátum, mellyel barátaink már évek óta tisztítják testüket és lelküket. Egy olyan készítmény, mely nem szokványos módon, önsanyargatás nélkül, kolbásszal, tepertővel és hasonló finomságokkal karöltve, szabadítja meg testünket az évek során felgyülemlett méreganyagoktól

 
A súlyvesztés a Reg-Enor használatával és az étrend betartásával egyértelmű, a méregtelenítés mellett a termék másodlagos hatása a fogyás. Önmagunkat sanyargatni nem kell, sőt! Bőségesen, “magyarosan” étkezhet a kúra alatt, ami általában nem jellemző egy diétára sem. A Reg-Enor alapja viszont pont ettől zseniális: zsír, szalonna, kolbász, rántotta ás társaik – a kilók mégis eltűnnek.
 
 
FŐ PROBLÉMÁK, MELYEK ESETÉN A REG-ENOR® SEGÍTHET:

-  IBS, VASTAGBÉLFEKÉLY, CROHN BETEGSÉG
-  DYSLEXIA, DYSGRAPHIA, DYSKALKULIA, DEPRESSZIÓS ÁLLAPOTOK
-  MAGAS VÉRNYOMÁS, HASMENÉS, SZÉKREKEDÉS, PUFFADÁS, HASI DYSCONFORT
-  TÚLSÚLY, ÍZÜLETI PROBLÉMÁK, SOK ESETBEN BŐRPROBLÉMÁK ÉS ÉTEL INTOLERANCIA 
 
Reg-Enorral el tudjuk érni a máj-epe rendszer működésének a helyreállítását, a hasnyálmirigy jó működését és ezáltal az emésztés tökéletesítését. A tökéletes emésztés által minden belső elválasztású mirigy megkapja a megfelelő alapanyagot, amelytől tökéletesen működik, így a diabetes II. esetén (időskori cukorbetegség) a cukorbetegség megszűnik 2,5-3 hónapon belül, még akkor is, ha az illető napi 60-70 egység inzulint használt föl. Minden esetben megszűnik a magas vérnyomás, hasmenés, székrekedés, puffadás, hasi disconfort, ízületi problémák, sok esetben bőrproblémák, ínysorvadás, dyslexia, dysgraphia, dyskalkulia, depressziós állapotok, IBS, vastagbélfekély, crohn betegség, ez utóbbi hármat a világon sehol sem gyógyítják, mert a bélbetegségek az epesavak és az enzimek hiánya miatt alakulnak ki, és nem utolsó sorban a túlsúly megszűnik 95%-ban, kivételt képeznek azok akiknek a palyzsmirigy alulműködik és a hormonszint nem megfelelő a vérben, de ha elegendő hormont juttatunk a szervezetbe olyan szinten, hogy a maximális határnál legyen akkor a fogyás ilyen esetekben is működik. 
 
összetevők: tejfehérjés oldat, almasav, c-vitamin, tartósítószerek: (kálium-szorbát), grapefruitmag-kivonat (50mg/l), menta olaj, citrom olaj.
Felhasználási javaslat: naponta 3x10 ml evés után 1 órával. Vízzel hígítható. Használat előtt felrázandó!