Egészségesen egy életen át

8200 Veszprém
Bajcsy-Zsilinszky E. u.15.
5-ös kapucsengő
első emelet

06 88 593 170
06 20 373 6439
Nyitva tartás:H-Cs 8:00-17:30
bejelentkezés: 16:30-ig
P: 8:00-15:00
bejelentkezés: 14:00-ig
Sz-V: Zárva
előzetes bejelentkezés alapján
egeszsegreformstudio@gmail.com

  
 

Germán Gyógytudomány

Germanische Neue Medicin

     avagy MIÉRT LESZÜNK BETEGEK?

 

Egyéni és csoportos oktatások előzetes bejelentkezés alapján

 

 

Az 1981-ben felfedezett Germán Gyógytudomány® (Germán Új Medicina®) egy szigorú természettörvény, melynek csupán 5 biológiai természettörvénye van, és egyetlen hipotézist sem tartalmaz. Pontosan leírja az élő szervezet orvostudományi-biológiai összefüggéseit a lélek, agy és szerv egységeként.

A Germán Gyógytudományban® abszurd lenne megkérdőjelezni azt, hogy a pszichikai folyamatok "kiválthatnak-e” testi folyamatokat. A Germán Gyógytudományban® a lelki folyamat megegyezik a párhuzamosan és szinkronban lefutó agyban zajló, valamint az ugyancsak szinkronban lefutó testi-szervi folyamatokkal. Minden lelki és szervi folyamat összeköttetésben áll az aggyal és ott történik azok koordinálása. Az agy kvázi a szervezetünk nagy számítógépe, melynek lelkünk a programozója, másfelől a test és a lélek is programozhatja közösen a számítógépet jól, vagy rosszul. Mert semmiképp sem csak úgy igaz, hogy a lélek, agy és szerv lehet a programozó, hanem esetleges sérüléseknél a szerv elindíthat egy automatikus programot az agyban és a lélekben. A Germán Gyógytudomány® alapvetően ebben különbözik az eddigi összes orvostudományi irányzattól, elsősorban a hagyományos orvostudománytól.

A Germán Gyógytudomány® emberre, állatra és növényre egyaránt érvényes, sőt még az egysejtű élőlényre is – az egész világegyetemre. És minden ún. betegségre – ha egyáltalán léteznek – érvényes, mert azok tulajdonképpen csak a természet két fázisban lezajló „Értelmes Biológiai Különprogramjai” (ÉBK), melyek kivétel nélkül a Germán Gyógytudomány® 5 biológiai természettörvénye szerint zajlanak le. Az ún. megbetegedés kiváltó oka mindig egy biológiai konfliktus, egy nagyon súlyos lelki megrázkódtatás – melyet DHS-nek nevezünk. 

forrás: germangyogytudomany.hu