Egészségesen egy életen át

8200 Veszprém
Bajcsy-Zsilinszky E. u.15.
5-ös kapucsengő
első emelet

06 88 593 170
06 20 373 6439
Nyitva tartás:H-Cs 8:00-17:30
bejelentkezés: 16:30-ig
P: 8:00-15:00
bejelentkezés: 14:00-ig
Sz-V: Zárva
előzetes bejelentkezés alapján
egeszsegreformstudio@gmail.com

  
 

 FLABéLOS mozgásterápia iRODAI MUNKÁT VÉGZŐKNEK

A FLABéLOS testvibrációs készülék ideális eszköz irodák, illetve irodai munkát végzők számára.

Tudta, hogy az összes fajta munkavégzés közül talán az irodai ülőmunkával jár a legtöbb egészségügyi kockázat? A mozgáshiány okozta mozgásszervi megbetegedéseket fel sem tudnánk sorolni, olyan sok baj származik a mozgásszegény életmódból. Ez ellen azonban hatékonyan lehet tenni az otthoni mozgásterápiával, aminek a FLABéLOS egy kiváló eszköze lehet.

 

Miért kockázatos az ülőmunka?


Mert az embert nem egész napos ülésre teremtették. Egyszerűen nem erre lett kitalálva a szervezetünk. A vázrendszer, a gerinc, az izmok, a vér- és nyirokkeringés mind-mind akkor működik jól, ha mozgunk, jövünk-megyünk, változtatjuk a helyünket, használjuk az izmainkat és nem pedig akkor, amikor egy helyben ülünk, szinte mozdulatlanul, hosszú órákon át, vagy akár egész nap. Ehhez még hozzájön a felelősség és a betarthatatlan határidők okozta stressz...

 

Van megoldás, amivel meg lehet előzni a nagyobb bajt, megtartani a jó egészségüket és napi szinten javítani a közérzetükön, mindezt nagyon rövid idő alatt.

Tudjuk, hogy napi 10 perc nem kevés, de a FLABéLOS-szal naponta 10 perc ráfordítással már sokat segíthet a saját és munkatársai egészségi állapotán.

Stresszes és időhiányos életforma esetében azoknak, akiknek fontos a testi- és a szellemi teljesítőképességük megtartása és fokozása, a FLABéLOS egy ideális eszköz, mert:

  • Tíz perc munkahelyi szünet alkalmas az egész test összes izmának átmozgatására, ellensúlyozva és megkönnyítve az egész napos ülőmunka végzést
  • Növeli a szervezet boldogsághormon szintjét, (endorfin és szerotonin szabadul fel) egyidejűleg lecsökkenti a stressz hormon (kortizol) szintjét
  • 10 perc TTV-tréning alkalmas a derék- és gerincfájdalmak enyhítésére, megszüntetésére
  • Gerinc melletti izmok célzott erősítésére, amely az ülőmunka során a porckorong kopás, porckorong-sérv megelőzésében rendkívül fontos!
  • Vérkeringés, nyirokkeringés fokozására
  • Testszövetek oxigénnek való ellátására
  • Aktivitás fokozására és fenntartására
  • Testtartás javítására, egyensúlyérzék fejlesztésére
  • Idegrendszer működésének szabályozására
  • Általános közérzet javítására